Credits

Jul 31 2019

Athlon Essential – Auto leasen, auto lease.#Auto #lease


Auto lease

Auto lease

Auto lease

Bij Athlon Essential regelt u in principe lles online. Van de keuze van de auto en de uitvoering, tot de service pakketten en het afsluiten van het leasecontract. We hebben er alles aan gedaan om de ori ntatie en het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt zeer uitgebreid zoeken op allerlei variabelen, dus u kunt precies de auto samenstellen die u wilt. En met de slimme filters kunt u ook zoeken op specifieke voordelige auto s, de 14% modellen bijvoorbeeld. Na uw bestelling wordt de auto vervolgens op een door u gewenste locatie afgeleverd.

Auto lease

Of u nou 1 maand wilt leasen, 13 maanden of 72 maanden. Met Athlon Essential heeft u g n omkijken naar verzekeringen, onderhoud en belastingen. U betaalt een vast maandbedrag en dan is dus alles geregeld. Het maandbedrag is afhankelijk van de looptijd en het aantal kilometers dat u denkt te gaan reizen. Hoe langer u least, hoe lager het maandbedrag n hoe meer keuze u heeft uit ons aanbod.

En aan het einde van het leasecontract geeft u de auto terug, kiest u een nieuwe leaseauto uit of u kunt zelfs de auto overkopen.

Auto lease

Bij Athlon Essential betaalt u alleen waar u gebruik van maakt. U kunt uw contract uitbreiden met handige pakketten.

  • Pakket Gemak: makkelijk (achteraf) betalen met een Tankpas Nederland en een OV-kaart. Voordeel: geen voorfinanciering en minder administratie.
  • Pakket Onderweg: altijd mobiel met vervangend vervoer bij schade of reparatie en de Athlon Hulpdienst.
  • Pakket Veilig: veilig onderweg met winterbanden en een ongevallenverzekering voor inzittenden.

Dus: geen overbodige extra s, maar toch genoeg mogelijkheden om precies die service te kiezen die nodig heeft.

Written by CREDIT


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *